sourcing

Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest voor Triple P

Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) is een overeenkomst aangegaan met Triple P voor het vernieuwen, beheren en onderhouden van zijn communicatie-omgeving. De opdracht, die onder meer het implementeren van een oplossing voor unified communications omvat, bedraagt circa één miljoen euro en heeft een minimale looptijd van vijf jaar.

ZGV werkt al sinds het jaar 2000 met Triple P samen op netwerkgebied. Met de toevoeging van Unified Communications ontstaat er nu één geïntegreerd geheel voor de totale communicatie-omgeving. De aangeboden oplossing is geschikt voor een kleine 3.000 gebruikers en bestaat uit vaste IP- en draadloze wifi-toestellen met zorgalarmering en persoonsbeveiliging. Triple P sloot qua prijs en prestaties het beste aan bij de eisen en wensen van ZGV.

“Als ZGV vinden wij kwaliteit en betrouwbaarheid het allerbelangrijkste. Wij moeten binnen onze organisatie blindelings op het communicatiesysteem kunnen vertrouwen. Downtime is absoluut uitgesloten”, zegt John van Giessen, directeur Informatisering & Automatisering van ZGV.

“Daarnaast moet het systeem gebruikersvriendelijk zijn, voldoen aan de hoogste hedendaagse eisen en moet het eenvoudig kunnen meegroeien met toekomstige ontwikkelingen. Wij hebben Triple P daarom niet alleen geselecteerd vanwege de aangeboden state-of-the-art oplossing, maar ook om de kwaliteit van de dienstverlening die wij al jarenlang in de praktijk ondervinden.”
 
“Wij zijn er bijzonder trots op dat ZGV zijn keuze voornamelijk heeft laten bepalen door de kwaliteit van onze oplossing en onze dienstverlening”, zegt Fezi Khaleghi Yazdi, CEO van Triple P. “Bij onze ontwerpen spelen naast degelijkheid en duurzaamheid ook toekomstvastheid en veiligheid een belangrijke rol. Daarbij hoort ook de zorgvuldige keuze van onze leverancier Mitel, de enige fabrikant die in alle vijf relevante Magic Quadrants van Gartner prominent aanwezig is.”
 
Als onderdeel van de oplossing wordt ook een aantal koppelingen gerealiseerd: integratie met het verpleeg-oproepsysteem, koppelingen met patiëntentelefonie, persoonsbeveiliging op basis van locatie-bepaling en een ESPA-koppeling met de brandmeldinstallatie.
 
Het communicatieplatform zal ook toekomstige ziekenhuisprocessen ondersteunen, zoals de toenemende behoefte aan beeldcommunicatie tussen arts en patiënt en tussen artsen onderling, zowel binnen als buiten het ziekenhuis.
 
ZGV heeft een verzorgingsgebied van ruim 260.000 inwoners, ruim 2.600 medewerkers, 168 medisch specialisten en 400 vrijwilligers die sterk afhankelijk zijn van een goed werkende communicatie-oplossing.

Van onze partners

Magazines

TITM nr 1 - Cloud & Data


In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.


Naar alle magazines