sourcing

Vopak brengt HR onder in cloud van Workday

De internationaal opererende operator van tank-terminals Royal Vopak heeft gekozen voor de human capital management-oplossing van Workday, leverancier van cloudapplicaties voor finance en HR.

Met 6.000 werknemers in 24 landen beheert Vopak een wereldwijd netwerk van terminals voor de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. De organisatie had geen uniform HR-systeem en was op zoek naar een eenduidige, eenvoudig te gebruiken applicatie waarmee het management en de werknemers over de hele wereld kunnen beschikken over de juiste informatie.

Het bedrijf krijgt straks de beschikking over een cloudgebaseerd HR-systeem dat helpt bij stroomlijning van de bedrijfsprocessen, betere besluitvorming ondersteunt en de tijd besteed aan handmatig administratief werk bekort. Vopak kan daarnaast de planning van arbeid verbeteren door real time analyses en  medewerkers gemakkelijker behouden door inzicht in hun arbeidsverleden.

“Royal Vopak richt zich op het leveren van kwaliteit binnen onze dagelijkse activiteiten en op het bieden van de beste ervaring voor onze klanten en werknemers”, zegt Leo Brand, chief information officer.

“We hebben Workday HCM geselecteerd omdat het zich onderscheidde van andere technologieën en het allerbeste HR-systeem levert waarmee we onze bedrijfsvoering kunnen standaardiseren en vereenvoudigen. Dit resulteert in het reduceren van de handmatige, tijdsintensieve HR-processen, zodat onze medewerkers zich kunnen concentreren op activiteiten die de groei stimuleren.”

Van onze partners

Magazines

TITM nr 1 - Cloud & Data


In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.


Naar alle magazines