sourcing

Vopak brengt HR onder in cloud van Workday

De internationaal opererende operator van tank-terminals Royal Vopak heeft gekozen voor de human capital management-oplossing van Workday, leverancier van cloudapplicaties voor finance en HR.

Met 6.000 werknemers in 24 landen beheert Vopak een wereldwijd netwerk van terminals voor de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. De organisatie had geen uniform HR-systeem en was op zoek naar een eenduidige, eenvoudig te gebruiken applicatie waarmee het management en de werknemers over de hele wereld kunnen beschikken over de juiste informatie.

Het bedrijf krijgt straks de beschikking over een cloudgebaseerd HR-systeem dat helpt bij stroomlijning van de bedrijfsprocessen, betere besluitvorming ondersteunt en de tijd besteed aan handmatig administratief werk bekort. Vopak kan daarnaast de planning van arbeid verbeteren door real time analyses en  medewerkers gemakkelijker behouden door inzicht in hun arbeidsverleden.

“Royal Vopak richt zich op het leveren van kwaliteit binnen onze dagelijkse activiteiten en op het bieden van de beste ervaring voor onze klanten en werknemers”, zegt Leo Brand, chief information officer.

“We hebben Workday HCM geselecteerd omdat het zich onderscheidde van andere technologieën en het allerbeste HR-systeem levert waarmee we onze bedrijfsvoering kunnen standaardiseren en vereenvoudigen. Dit resulteert in het reduceren van de handmatige, tijdsintensieve HR-processen, zodat onze medewerkers zich kunnen concentreren op activiteiten die de groei stimuleren.”

ADVERTORIAL

State-of-the-Art CEOPalo Alto Networks and ICT Media have published a guide for the C-suite that includes advice and cybersecurity best practices from CEOs, CISOs, lawyers, consultants and government officials.

Get your free copy.

Van onze partners

Magazines

CIO nr 2 - Data & Information


De juiste informatie is de sleutel naar hogere prestaties. Tweevoudig winnaar van de CIO of the Year Award, Aloys Kregting (AkzoNobel), zei het enkele jaren geleden al: de waarde van informatie is eigenlijk het enige waar je als CIO echt wakker van zou moeten liggen. Data en informatie zijn, in combinatie met slimme algoritmes en krachtige technologie├źn, bovendien de basis voor een digitale transformatie. Daar hoort ook leiderschap bij: het management moet laten zien dat het zelf over de vaardigheden beschikt om besluiten op basis van data te nemen. Dat impliceert dat de leidinggevenden data als een belangrijke asset moeten zien, die groei, effici├źntie, wendbaarheid en innovatie aandrijft.


Naar alle magazines