sourcing

Vopak brengt HR onder in cloud van Workday

De internationaal opererende operator van tank-terminals Royal Vopak heeft gekozen voor de human capital management-oplossing van Workday, leverancier van cloudapplicaties voor finance en HR.

Met 6.000 werknemers in 24 landen beheert Vopak een wereldwijd netwerk van terminals voor de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. De organisatie had geen uniform HR-systeem en was op zoek naar een eenduidige, eenvoudig te gebruiken applicatie waarmee het management en de werknemers over de hele wereld kunnen beschikken over de juiste informatie.

Het bedrijf krijgt straks de beschikking over een cloudgebaseerd HR-systeem dat helpt bij stroomlijning van de bedrijfsprocessen, betere besluitvorming ondersteunt en de tijd besteed aan handmatig administratief werk bekort. Vopak kan daarnaast de planning van arbeid verbeteren door real time analyses en  medewerkers gemakkelijker behouden door inzicht in hun arbeidsverleden.

“Royal Vopak richt zich op het leveren van kwaliteit binnen onze dagelijkse activiteiten en op het bieden van de beste ervaring voor onze klanten en werknemers”, zegt Leo Brand, chief information officer.

“We hebben Workday HCM geselecteerd omdat het zich onderscheidde van andere technologieën en het allerbeste HR-systeem levert waarmee we onze bedrijfsvoering kunnen standaardiseren en vereenvoudigen. Dit resulteert in het reduceren van de handmatige, tijdsintensieve HR-processen, zodat onze medewerkers zich kunnen concentreren op activiteiten die de groei stimuleren.”

Van onze partners

Magazines

CIO nr 6 - IT & Communication


De laatste editie van CIO Magazine 2016 zoomt dieper in op het fenomeen van een optimale verbondenheid: intern, met partners, klanten, patiënten, tussen apparaten (IoT), binnen ketens en ecosystemen. Daarbij wordt tevens de nodige aandacht besteedt aan digitale architectuur. Componenten als cloud, netwerk, datacenter, applicaties en datamanagement moeten namelijk wel in samenhang worden geadresseerd.


Naar alle magazines