sourcing

Travelport sluit overeenkomst met Tata Consultancy Services

Travelport, dat een platform voor distributie, technologie, betalingen en andere oplossingen voor de reisbranche levert, is een overeenkomst aangegaan met  leverancier van ICT-diensten Tata Consultancy Services (TCS), dat hiermee wereldwijd de primaire technologiepartner is geworden.

TCS zal Travelport helpen te innoveren en met behulp van digitale technologie een superieure klantervaring te bieden. Daarnaast zal Travelport de mathematische en digitale expertise van TCS gebruiken om de voordelen van data en analytics te vergroten.

Door TCS als primaire technologiepartner aan te wijzen, verkleint Travelport het aantal partijen waar het mee samenwerkt, wat leidt tot een betere concentratie van bestedingen, het vergroten van de domeinkennis en extra middelen die vrijkomen voor strategische R&D-projecten.

“Het doel van onze verhoogde investeringen in technologie is om nieuwe, innovatieve producten en oplossingen nog sneller naar de markt te brengen om aan de behoeften van onze klanten over de hele wereld te voldoen. Dit vormt een integraal onderdeel van ons algemene plan voor groei en onze langetermijnstrategie”, zegt Gordon Wilson, Travelport's president en CEO.

ADVERTORIAL

Palo Alto Networks and ICT Media are publishing a guide for the C-suite that includes advice and cybersecurity best practices from CEOs, CISOs, lawyers, consultants and government officials.

Join us for the launch event on 18 May from 2:30pm at the Scheepvaart Museum Amsterdam. There will be an interactive panel discussion with the authors, covering Cloud Security, Cyber Insurance, the GDPR, the NIS Directive, the next-generation CISO and Digital Transformation Trends.

You can register for the event here.

Van onze partners

Magazines

OM 2 - Cloud


Strategic sourcing gaat over het zoeken naar een evenwicht tussen uitbesteden en zelf doen, de mate van uitbesteding, de leveranciersselectie, samenwerken met partners, contractbeheer en de regievoering. Maar ook over standaardisatie, normalisatie, ecosystemen en cultuurveranderingen. Op een strategische manier uitbesteden verbetert de efficiency, bespaart kosten en versnelt productontwikkeling. Organisaties kunnen zich voortaan op hun kernactiviteiten concentreren. Strategic sourcing geeft toegang tot expertise, of tot extra productiecapaciteit waarover men zelf niet beschikt. In dit nummer belicht Outsource Magazine de ervaringen en vorderingen op dit gebied.


Naar alle magazines