sourcing

Travelport sluit overeenkomst met Tata Consultancy Services

Travelport, dat een platform voor distributie, technologie, betalingen en andere oplossingen voor de reisbranche levert, is een overeenkomst aangegaan met  leverancier van ICT-diensten Tata Consultancy Services (TCS), dat hiermee wereldwijd de primaire technologiepartner is geworden.

TCS zal Travelport helpen te innoveren en met behulp van digitale technologie een superieure klantervaring te bieden. Daarnaast zal Travelport de mathematische en digitale expertise van TCS gebruiken om de voordelen van data en analytics te vergroten.

Door TCS als primaire technologiepartner aan te wijzen, verkleint Travelport het aantal partijen waar het mee samenwerkt, wat leidt tot een betere concentratie van bestedingen, het vergroten van de domeinkennis en extra middelen die vrijkomen voor strategische R&D-projecten.

“Het doel van onze verhoogde investeringen in technologie is om nieuwe, innovatieve producten en oplossingen nog sneller naar de markt te brengen om aan de behoeften van onze klanten over de hele wereld te voldoen. Dit vormt een integraal onderdeel van ons algemene plan voor groei en onze langetermijnstrategie”, zegt Gordon Wilson, Travelport's president en CEO.

ADVERTORIAL

Master Data Management SummitPlease join us for the EMEA MDM 360 Summit of our partner Informatica in Amsterdam, a full day conference that brings together the world’s largest vendor user community for Master Data Management and Data Governance.State-of-the-Art CEOPalo Alto Networks and ICT Media have published a guide for the C-suite that includes advice and cybersecurity best practices from CEOs, CISOs, lawyers, consultants and government officials.

Get your free copy.

Van onze partners

Magazines

CIO nr 2 - Data & Information


De juiste informatie is de sleutel naar hogere prestaties. Tweevoudig winnaar van de CIO of the Year Award, Aloys Kregting (AkzoNobel), zei het enkele jaren geleden al: de waarde van informatie is eigenlijk het enige waar je als CIO echt wakker van zou moeten liggen. Data en informatie zijn, in combinatie met slimme algoritmes en krachtige technologieën, bovendien de basis voor een digitale transformatie. Daar hoort ook leiderschap bij: het management moet laten zien dat het zelf over de vaardigheden beschikt om besluiten op basis van data te nemen. Dat impliceert dat de leidinggevenden data als een belangrijke asset moeten zien, die groei, efficiëntie, wendbaarheid en innovatie aandrijft.


Naar alle magazines