sourcing

Travelport sluit overeenkomst met Tata Consultancy Services

Travelport, dat een platform voor distributie, technologie, betalingen en andere oplossingen voor de reisbranche levert, is een overeenkomst aangegaan met  leverancier van ICT-diensten Tata Consultancy Services (TCS), dat hiermee wereldwijd de primaire technologiepartner is geworden.

TCS zal Travelport helpen te innoveren en met behulp van digitale technologie een superieure klantervaring te bieden. Daarnaast zal Travelport de mathematische en digitale expertise van TCS gebruiken om de voordelen van data en analytics te vergroten.

Door TCS als primaire technologiepartner aan te wijzen, verkleint Travelport het aantal partijen waar het mee samenwerkt, wat leidt tot een betere concentratie van bestedingen, het vergroten van de domeinkennis en extra middelen die vrijkomen voor strategische R&D-projecten.

“Het doel van onze verhoogde investeringen in technologie is om nieuwe, innovatieve producten en oplossingen nog sneller naar de markt te brengen om aan de behoeften van onze klanten over de hele wereld te voldoen. Dit vormt een integraal onderdeel van ons algemene plan voor groei en onze langetermijnstrategie”, zegt Gordon Wilson, Travelport's president en CEO.

Van onze partners

Magazines

CIO nr 6 - IT & Communication


De laatste editie van CIO Magazine 2016 zoomt dieper in op het fenomeen van een optimale verbondenheid: intern, met partners, klanten, patiënten, tussen apparaten (IoT), binnen ketens en ecosystemen. Daarbij wordt tevens de nodige aandacht besteedt aan digitale architectuur. Componenten als cloud, netwerk, datacenter, applicaties en datamanagement moeten namelijk wel in samenhang worden geadresseerd.


Naar alle magazines