sourcing

Travelport sluit overeenkomst met Tata Consultancy Services

Travelport, dat een platform voor distributie, technologie, betalingen en andere oplossingen voor de reisbranche levert, is een overeenkomst aangegaan met  leverancier van ICT-diensten Tata Consultancy Services (TCS), dat hiermee wereldwijd de primaire technologiepartner is geworden.

TCS zal Travelport helpen te innoveren en met behulp van digitale technologie een superieure klantervaring te bieden. Daarnaast zal Travelport de mathematische en digitale expertise van TCS gebruiken om de voordelen van data en analytics te vergroten.

Door TCS als primaire technologiepartner aan te wijzen, verkleint Travelport het aantal partijen waar het mee samenwerkt, wat leidt tot een betere concentratie van bestedingen, het vergroten van de domeinkennis en extra middelen die vrijkomen voor strategische R&D-projecten.

“Het doel van onze verhoogde investeringen in technologie is om nieuwe, innovatieve producten en oplossingen nog sneller naar de markt te brengen om aan de behoeften van onze klanten over de hele wereld te voldoen. Dit vormt een integraal onderdeel van ons algemene plan voor groei en onze langetermijnstrategie”, zegt Gordon Wilson, Travelport's president en CEO.

Van onze partners

Magazines

TITM nr 1 - Cloud & Data


In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.


Naar alle magazines