sourcing

Shell verlengt contract met T-Systems

Oliemaatschappij Shell heeft het sinds 2008 bestaande contract met T-Systems voor wereldwijde datacenterdiensten voortijdig tot 2022 verlengd. De ICT-dienstverlener ontwikkelt voor Shell Information Technology International een op maat gemaakt servicemodel voor hosting- en storagediensten en gaat de mate van automatisering verhogen. Op dit moment werken er ongeveer 1.400 specialisten van T-Systems exclusief voor de IT-infrastructuur van Shell.
 
"Ons doel is om een meetbare waardebijdrage te leveren aan onze core business. Daarvoor hebben we flexibele diensten van hoge kwaliteit nodig", zo verklaart Harry de Grijs, VP & CIO, IT Services & Operations bij Shell de verlenging van het contract.

"We hebben deze nieuwe contractverlenging bewerkstelligd dankzij een hoge tevredenheid bij onze klanten, onze flexibiliteit en ons innovatievermogen", zegt Reinhard Clemens, bestuurslid van Deutsche Telekom en CEO van T-Systems. "Samen met Shell willen we IT-diensten naar een nieuw en hoger niveau brengen."

Van onze partners

Magazines

TITM nr 1 - Cloud & Data


In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.


Naar alle magazines