sourcing

Prorail tekent bij voor Conclusion

Spoorwegbeheerder ProRail heeft zijn bestaande contract met ICT-dienstverlener Conclusion verlengd met vier jaar. De overeenkomst omvat de generieke ICT-voorzieningen van ProRail.

“ProRail zet met Conclusion de huidige succesvolle samenwerking graag voort. De samenwerking biedt volop kansen om onze Generieke ICT-Voorzieningen ook verder te innoveren. We hebben alle vertrouwen dat Conclusion de partner is om onze continue digitale transformatie te verzorgen”, zegt Henk Bothof, CIO van ProRail.

Conclusion levert onder meer een centrale servicedesk, werkplekdiensten en beheer, hybride clouddiensten en ketenbeheer van applicaties en zorgt voor continue implementatie van de juiste software releases én de verwijdering van oude componenten in zowel hardware als software op de generieke infrastructuur.

Ook worden innovaties direct in de praktijk toegepast. Hiermee wordt ProRail  ontzorgd en kan het zich beter richten op zijn kernactiviteiten.

Van onze partners

Magazines

TITM nr 1 - Cloud & Data


In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.


Naar alle magazines