sourcing

Prorail tekent bij voor Conclusion

Spoorwegbeheerder ProRail heeft zijn bestaande contract met ICT-dienstverlener Conclusion verlengd met vier jaar. De overeenkomst omvat de generieke ICT-voorzieningen van ProRail.

“ProRail zet met Conclusion de huidige succesvolle samenwerking graag voort. De samenwerking biedt volop kansen om onze Generieke ICT-Voorzieningen ook verder te innoveren. We hebben alle vertrouwen dat Conclusion de partner is om onze continue digitale transformatie te verzorgen”, zegt Henk Bothof, CIO van ProRail.

Conclusion levert onder meer een centrale servicedesk, werkplekdiensten en beheer, hybride clouddiensten en ketenbeheer van applicaties en zorgt voor continue implementatie van de juiste software releases én de verwijdering van oude componenten in zowel hardware als software op de generieke infrastructuur.

Ook worden innovaties direct in de praktijk toegepast. Hiermee wordt ProRail  ontzorgd en kan het zich beter richten op zijn kernactiviteiten.

Van onze partners

Magazines

CIO nr 6 - IT & Communication


De laatste editie van CIO Magazine 2016 zoomt dieper in op het fenomeen van een optimale verbondenheid: intern, met partners, klanten, patiënten, tussen apparaten (IoT), binnen ketens en ecosystemen. Daarbij wordt tevens de nodige aandacht besteedt aan digitale architectuur. Componenten als cloud, netwerk, datacenter, applicaties en datamanagement moeten namelijk wel in samenhang worden geadresseerd.


Naar alle magazines