• homepage
  • sourcing
  • HTM gunt opdracht telecommunicatiemetwerk aan Koning & Hartman

sourcing

HTM gunt opdracht telecommunicatiemetwerk aan Koning & Hartman

ICT-dienstverlener Koning & Hartman heeft van de HTM de opdracht ontvangen voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van het Tetra-netwerk van de vervoersmaatschappij in de Regio Haaglanden. Er is een contract getekend voor vijf jaar en er is mogelijkheid tot verlenging met eenzelfde termijn.

Het nieuwe netwerk wordt straks gebruikt voor alle communicatie tussen de ‘wal’ en de voertuigen van de HTM via de communicatie-apparatuur van medewerkers, communicatie vanuit trams en bussen en de centrale meldkamer. HTM gaat het netwerk als dienst afnemen.

De opdracht omvat de levering, installatie, het testen en de commissioning van het nieuwe Tetra netwerk voor de HTM. De koppeling van het netwerk met het Remote Service Center van Koning & Hartman maakt onderdeel uit van de opdracht, waardoor het volledige netwerk op afstand wordt beheerd en onderhouden. Daarnaast wordt de dienstverlener verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe locaties ten behoeve van de zendapparatuur van het netwerk. Ook levert Koning & Hartman de centrale meldkameroplossing en worden additionele oplossingen op het gebied van portofonie en mobilofonie geleverd.

Koning & Hartman, specialist op het gebied van draadloze mobiele communicatie en mission critical communication, heeft uitgebreide ervaring met netwerkoplossingen. "In deze opdracht komen de verschillende expertisegebieden van Koning & Hartman samen. Niet alleen hebben we de oplossing bedacht, ontworpen en gaan we deze leveren en implementeren, ook zullen we vanuit onze service-organisatie verantwoordelijk zijn voor het 24x7 beheer van dit omvangrijke netwerk vanuit ons Remote Service Center in Delft", zegt Oswald Coene, algemeen directeur.

ADVERTORIAL

Palo Alto Networks and ICT Media are publishing a guide for the C-suite that includes advice and cybersecurity best practices from CEOs, CISOs, lawyers, consultants and government officials.

Join us for the launch event on 18 May from 2:30pm at the Scheepvaart Museum Amsterdam. There will be an interactive panel discussion with the authors, covering Cloud Security, Cyber Insurance, the GDPR, the NIS Directive, the next-generation CISO and Digital Transformation Trends.

You can register for the event here.

Van onze partners

Magazines

OM 2 - Cloud


Strategic sourcing gaat over het zoeken naar een evenwicht tussen uitbesteden en zelf doen, de mate van uitbesteding, de leveranciersselectie, samenwerken met partners, contractbeheer en de regievoering. Maar ook over standaardisatie, normalisatie, ecosystemen en cultuurveranderingen. Op een strategische manier uitbesteden verbetert de efficiency, bespaart kosten en versnelt productontwikkeling. Organisaties kunnen zich voortaan op hun kernactiviteiten concentreren. Strategic sourcing geeft toegang tot expertise, of tot extra productiecapaciteit waarover men zelf niet beschikt. In dit nummer belicht Outsource Magazine de ervaringen en vorderingen op dit gebied.


Naar alle magazines