• homepage
  • sourcing
  • HTM gunt opdracht telecommunicatiemetwerk aan Koning & Hartman

sourcing

HTM gunt opdracht telecommunicatiemetwerk aan Koning & Hartman

ICT-dienstverlener Koning & Hartman heeft van de HTM de opdracht ontvangen voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van het Tetra-netwerk van de vervoersmaatschappij in de Regio Haaglanden. Er is een contract getekend voor vijf jaar en er is mogelijkheid tot verlenging met eenzelfde termijn.

Het nieuwe netwerk wordt straks gebruikt voor alle communicatie tussen de ‘wal’ en de voertuigen van de HTM via de communicatie-apparatuur van medewerkers, communicatie vanuit trams en bussen en de centrale meldkamer. HTM gaat het netwerk als dienst afnemen.

De opdracht omvat de levering, installatie, het testen en de commissioning van het nieuwe Tetra netwerk voor de HTM. De koppeling van het netwerk met het Remote Service Center van Koning & Hartman maakt onderdeel uit van de opdracht, waardoor het volledige netwerk op afstand wordt beheerd en onderhouden. Daarnaast wordt de dienstverlener verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe locaties ten behoeve van de zendapparatuur van het netwerk. Ook levert Koning & Hartman de centrale meldkameroplossing en worden additionele oplossingen op het gebied van portofonie en mobilofonie geleverd.

Koning & Hartman, specialist op het gebied van draadloze mobiele communicatie en mission critical communication, heeft uitgebreide ervaring met netwerkoplossingen. "In deze opdracht komen de verschillende expertisegebieden van Koning & Hartman samen. Niet alleen hebben we de oplossing bedacht, ontworpen en gaan we deze leveren en implementeren, ook zullen we vanuit onze service-organisatie verantwoordelijk zijn voor het 24x7 beheer van dit omvangrijke netwerk vanuit ons Remote Service Center in Delft", zegt Oswald Coene, algemeen directeur.

ADVERTORIAL

State-of-the-Art CEOPalo Alto Networks and ICT Media have published a guide for the C-suite that includes advice and cybersecurity best practices from CEOs, CISOs, lawyers, consultants and government officials.

Get your free copy.

Van onze partners

Magazines

CIO nr 2 - Data & Information


De juiste informatie is de sleutel naar hogere prestaties. Tweevoudig winnaar van de CIO of the Year Award, Aloys Kregting (AkzoNobel), zei het enkele jaren geleden al: de waarde van informatie is eigenlijk het enige waar je als CIO echt wakker van zou moeten liggen. Data en informatie zijn, in combinatie met slimme algoritmes en krachtige technologie├źn, bovendien de basis voor een digitale transformatie. Daar hoort ook leiderschap bij: het management moet laten zien dat het zelf over de vaardigheden beschikt om besluiten op basis van data te nemen. Dat impliceert dat de leidinggevenden data als een belangrijke asset moeten zien, die groei, effici├źntie, wendbaarheid en innovatie aandrijft.


Naar alle magazines