technologie

DICTU in zee met consortium voor inhuur ICT’ers

De combinatie Myler en CGI is geselecteerd voor het leveren van ICT-professionals voor de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) bij de rijksoverheid. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 320 miljoen euro over vier jaar.

DICTU bezit specialistische kennis van overheidsapplicaties en is een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de rijksoverheid en maakt deel uit van het ministerie EZ. DICTU ontwikkelt applicaties en beheert systemen en datacenters en verzorgt de dienstverlening voor ruim 14.000 werkplekken en 13.000 devices.
 
Online netwerk voor IT-professionals Myler en IT-dienstverlener CGI bundelden al eerder hun krachten voor het aanbieden van tijdelijke ICT-expertise en capaciteit voor verschillende opdrachtgevers. Systeemintegrator CGI draagt naast het inzetten van eigen professionals, ook bij met zijn ervaring binnen de branche. Myler is verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van het leveringsproces. Daarnaast is Myler als IT-Sourcing partner complementair aan CGI bij het leveren van ICT-professionals.

Naast de combinatie Myler en CGI zijn ook de bedrijven SQL Integrator, KPN Consulting, CAP Gemini, Brunel, Fast Flex, Itaq, Atos Nederland, Link IT, Sogeti, Headfirst, BT Professional Services en Cimsolutions geselecteerd.

Van onze partners

Magazines

TITM nr 1 - Cloud & Data


In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.


Naar alle magazines