management

Bouwen voor de toekomst

CIO Madelein Smit van de Intertrust Group, een in Nederland gevestigde facilitator voor internationale handel, vertelt op de elfde editie van CIODAY over haar strategie. Haar opdracht is helder: bouwen voor de toekomst – geen kostenbesparing. In de praktijk betekent dat van ruim 40 datacenters naar onder de 10 in betrekkelijk korte tijd en zoveel mogelijk naar één private cloud-oplossing migreren.

De van oorsprong registeraccountant zegt over haar betrokkenheid bij ICT: “Procesverbetering kan alleen plaatsvinden met een flinke scheut technologie”. Over het meer betrekken van meisjes bij technologie op school zegt ze: “Programmeervaardigheden zijn niet zo heel erg meer van belang. Creativiteit om dingen aan elkaar te koppelen en om nieuwe processen te starten zijn belangrijker.”

Van onze partners

Magazines

TITM nr 1 - Cloud & Data


In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.


Naar alle magazines