management

Bouwen voor de toekomst

CIO Madelein Smit van de Intertrust Group, een in Nederland gevestigde facilitator voor internationale handel, vertelt op de elfde editie van CIODAY over haar strategie. Haar opdracht is helder: bouwen voor de toekomst – geen kostenbesparing. In de praktijk betekent dat van ruim 40 datacenters naar onder de 10 in betrekkelijk korte tijd en zoveel mogelijk naar één private cloud-oplossing migreren.

De van oorsprong registeraccountant zegt over haar betrokkenheid bij ICT: “Procesverbetering kan alleen plaatsvinden met een flinke scheut technologie”. Over het meer betrekken van meisjes bij technologie op school zegt ze: “Programmeervaardigheden zijn niet zo heel erg meer van belang. Creativiteit om dingen aan elkaar te koppelen en om nieuwe processen te starten zijn belangrijker.”

ADVERTORIAL

Master Data Management SummitPlease join us for the EMEA MDM 360 Summit of our partner Informatica in Amsterdam, a full day conference that brings together the world’s largest vendor user community for Master Data Management and Data Governance.State-of-the-Art CEOPalo Alto Networks and ICT Media have published a guide for the C-suite that includes advice and cybersecurity best practices from CEOs, CISOs, lawyers, consultants and government officials.

Get your free copy.

Van onze partners

Magazines

CIO nr 2 - Data & Information


De juiste informatie is de sleutel naar hogere prestaties. Tweevoudig winnaar van de CIO of the Year Award, Aloys Kregting (AkzoNobel), zei het enkele jaren geleden al: de waarde van informatie is eigenlijk het enige waar je als CIO echt wakker van zou moeten liggen. Data en informatie zijn, in combinatie met slimme algoritmes en krachtige technologieën, bovendien de basis voor een digitale transformatie. Daar hoort ook leiderschap bij: het management moet laten zien dat het zelf over de vaardigheden beschikt om besluiten op basis van data te nemen. Dat impliceert dat de leidinggevenden data als een belangrijke asset moeten zien, die groei, efficiëntie, wendbaarheid en innovatie aandrijft.


Naar alle magazines