management

Blending coffee and software

Jacobs Douwe Egberts is een joint venture van een softwareontwikkelaar en koffiebrander Douwe Egberts, een pure play marktleider in 18 markten wier producten verkrijgbaar zijn op 80 markten. Terwijl technologie een steeds belangrijker rol speelt op de koffiemarkt, van het productieproces tot het koffiezetten door de eindgebruiker, moest de nieuwe combinatie JDE vanwege contractuele verplichtingen haar integratie van de verschillende ICT-systemen voor het sluiten van de deal afronden. Snelheid was dus geboden, en alles moest in één keer goed: bijna onmogelijk dus. Toch is het gelukt, anders hadden Robbert van Nes en Ronald Krabben er niet over mogen vertellen op CIODAY2015.

ADVERTORIAL

Master Data Management SummitPlease join us for the EMEA MDM 360 Summit of our partner Informatica in Amsterdam, a full day conference that brings together the world’s largest vendor user community for Master Data Management and Data Governance.State-of-the-Art CEOPalo Alto Networks and ICT Media have published a guide for the C-suite that includes advice and cybersecurity best practices from CEOs, CISOs, lawyers, consultants and government officials.

Get your free copy.

Van onze partners

Magazines

CIO nr 2 - Data & Information


De juiste informatie is de sleutel naar hogere prestaties. Tweevoudig winnaar van de CIO of the Year Award, Aloys Kregting (AkzoNobel), zei het enkele jaren geleden al: de waarde van informatie is eigenlijk het enige waar je als CIO echt wakker van zou moeten liggen. Data en informatie zijn, in combinatie met slimme algoritmes en krachtige technologieën, bovendien de basis voor een digitale transformatie. Daar hoort ook leiderschap bij: het management moet laten zien dat het zelf over de vaardigheden beschikt om besluiten op basis van data te nemen. Dat impliceert dat de leidinggevenden data als een belangrijke asset moeten zien, die groei, efficiëntie, wendbaarheid en innovatie aandrijft.


Naar alle magazines